Bruschetta er ristet brød med smakfull topping. Bruk tomater som har masse smak som f.eks juanita-tomat som topping og dryss over finhakket basillikum . Bruschetta tar toppen 15 minutter å lage, og kan fort bli en favoritt i sommer.
Smakfull bruschetta
Print RecipeIngredients
- 1 stk baguette
- Olivenolje
- Små tomater
- Basilikum
- Hvitløk
Instructions
1
Skjær skiver av baguetten i ca 1,5 cm tykkelse, skjær antall skiver du ønsker. Pensle sidene med olivenolje.
2
Sett de i en forvarmet ovn på 180 grader, i ca. 6-8 minutt eller til gylden.
3
Rensk en hvitløksbåt. Gni hvitløksbåten på hver baguettskive (på den ene siden).
4
Del tomat i båter, legg i en skål. Dryss litt olivenolje over tomatene, bland forsiktig. Dander på baguttskivene.
5
Finhakk basillikum, dryss over.