Yoghurtbarer er lekre, sunne og fristende. De passer godt som dessert eller snack. Dette er en enkel oppskrift som er rask å lage. Dette er blitt en ny favoritt hos oss.
- 1 beger gresk yogurt med sitronsmak (ca 320 g)
- 2,5 ss hakkede pistasjnøtter
- 1 håndfull friske bringebær
Bringebærpurre
- 1 dl frossen bringebær
- 1/2 ts honning
- 0,5 dl vann
- Lag bringebærpurret: kok opp bringebær, honning og vann (du trenger ikke sile).
- Bland gresk yoghurt, pistasjnøtter og bringebær. Hell røren i en liten avlang form kledd med bakepapir.
- Tilsett bringebærpurre, rør det lett inn i røren slik at dannes marmorering.
- Sett i fryseren i ca 4 timer.
- Del i biter. La de tinge i ca 5 minutter før servering.