Klassiske krumkaker

Dette er en klassisk oppskrift på krumkaker med lik mengde mel, sukker og smør. De kan formes til ulike former – endten til klassiske krumkaker eller til kopper. Man kan servere multekrem eller riskrem i.

desember-16-krumkaker-1-of-1-5

 

Krumkaker

Print Recipe

Ingredients

  • 4 egg
  • 200 g sukker
  • 200 g hvetemel
  • 200 g smør
  • 1 ts kardemomme (valgfritt)
  • Ca. 6-8 ss kaldt vann

Instructions

1

Pisk egg og sukker til eggedosis.

2

Tilsett smeltet avkjølet smør og vend forsiktig inn siktet hvetemel. TIlsett evt. kardemomme.

3

La røren svelle i 20 min.

4

Legg en stor spiseskje røre i et varmt krumkakejern. Stek til de er gyldenbrun.

5

Rull krumkakene til kremmerhus eller en annen form.

Notes

God baking i førjulstiden.