Frozen yoghurtbarer

Yoghurtbarer er lekre, sunne og fristende. De passer godt som dessert eller snack. Dette er en enkel oppskrift som er rask å lage. Dette er blitt en ny favoritt hos oss.

  • 1 beger gresk yogurt med sitronsmak (ca 320 g)
  • 2,5 ss hakkede pistasjnøtter
  • 1 håndfull friske bringebær

Bringebærpurre

  • 1 dl frossen bringebær
  • 1/2 ts honning
  • 0,5 dl vann
  1. Lag bringebærpurret: kok opp bringebær, honning og vann (du trenger ikke sile).
  2. Bland gresk yoghurt, pistasjnøtter og bringebær. Hell røren i en liten avlang form kledd med bakepapir.
  3. Tilsett bringebærpurre, rør det lett inn i røren slik at dannes marmorering.
  4. Sett i fryseren i ca 4 timer.
  5. Del i biter. La de tinge i ca 5 minutter før servering.

_DSC2262_DSC2256