Dette er en valmuefrø-kake med smak av sitron. Kaken er toppet med bringebærfrosting. Dette er en spennende kake som du blir i godt humør av å spise og se på.
- 150 g sukker
- 4 egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 210 g mel
- 100 g smeltet smør
- 6 ss sitronsaft
- 2 ss valmuefrø
Bringebærfrosting
- 125 g philadelfia
- 0,75 dl bringebær
- 350-400 g melis
- Pisk egg og sukker til eggedosis.
- Tilsett smør og de tørre ingrediensene, rør.
- Hell røren i en smurt brødform.
- Stek på 180 grader i ca 45 minutter.
- Lag bringebærfrosting.
- Press bringebærene i en sil, bruk baksiden av en skje.
- Bland philadelfia, melis og bringebæren, bland godt.
- Når kaken er avkjølt: pynt kaken med bringebærfrosting og topp med valmuefrø.